Keukens

Bij Kerkstoel Keukens wordt de keuken van uw dromen werkelijkheid !

Gepersonaliseerd advies van onze interieurarchitecte, haarfijn uitgewerkte plannen en de onberispelijke installatie zijn de hoekstenen van de service die u van Kerkstoel Keukens mag verwachten.

Meestal is een keuken geen maatwerk. Er zijn enorm veel verschillende standaardmaten van keukenkasten en laden. Het is de kunst om daaruit één mooi geheel samen te stellen. Dankzij de ervaring en de knowhow van ons keukenteam onder leiding van de interieurarchitecte, bent u bij Kerkstoel Keukens aan het juiste adres. Op basis van jouw grondplan en een diepgaand gesprek tekent onze keukenspecialist een keuken uit die beantwoordt aan uw wensen en uw budget. U opteert toch voor maatwerk ? Geen probleem, ook hier tekenen wij uw keuken volledig uit op maat.

Enkele foto’s

Ook in keukenapparaten bieden wij alle gekende merken aan zoals Miele, Electrolux, AEG, Zanussi, Siemens, Bosch, Novy, Blanco, en nog zoveel meer. In onze showroom kan u terecht voor diverse stijlen zoals modern, klassiek, cottage, nostalgisch. Kerkstoel Bouwmaterialen NV maakt deel uit van de grootste Europese keukengroep MHK. Deze staat garant voor de geleverde kwaliteit.

Wenst u een totaalconcept ? Reeds jaren de specialist in keukenrenovaties

Bij Kerkstoel vindt u op één locatie zowel keukens, keukentoestellen, vloeren en wandtegels, binnendeuren en zo veel meer….Vanuit het Kerkstoel Totaal Concept is Kerkstoel reeds jaren de specialist in keukenrenovaties. Hierbij kunnen we uw oude keuken en tegels uitbreken, leidingen aanpassen waarna nieuw tegelwerk kan worden uitgevoerd en de nieuwe keuken kan worden geplaatst.

Volgende pijlers vormen het kader voor het Kerkstoel Totaal Concept: