Renovaties

Met meer dan 70 jaar ervaring is Kerkstoel bouwmaterialen een gevestigde waarde voor al uw (ver)bouwplannen. Van ruwbouw tot inrichting, voor de particulier of de professional, het totaalconcept van deze onderneming biedt u alles wat u nodig heeft. Meer en meer zet ze in op dit soort totaalprojecten waarbij ze instaan voor advies, uitwerking en coördinatie van uw project. Kerkstoel is thuis in heel het huis, en dat bewijzen ze eens te meer met de zorgvul- dige opvolging van al uw renovatieprojecten.

renovatie1U speelt al een tijdje met het idee uw badkamer of keuken onder handen te nemen, of zelfs heel het huis, maar u kijkt op tegen het ongemak en geregel dat gepaard gaat met een renovatie. in Kerkstoel vindt u dan de ideale partner want zij beschikken over alle knowhow die u nodig heeft voor zulke projecten. recent stapte ook sofie Vertommen in de zaak die onder andere de inrichting van ‘punch’, in het centrum van Heist-op-den-berg, op haar palmares heeft staan. Zij biedt u graag haar kennis en ideeën aan voor de uitvoering van uw droomproject. Kortom, nog een extra troef binnen de totaal- concepten van Kerkstoel bouwmaterialen.

Al uw wensen op een rijtje

een bouw- of verbouwproject is iets persoonlijks en moet voldoen aan uw wensen, het wordt ten- slotte uw nieuwe thuis. daarom gaat Kerkstoel graag met uw wensenlijstje aan de slag om u bij te staan met het beste advies en er een cor- recte prijsraming bij te maken, steeds rekening houdend met uw budget.

Snel & doeltreffend

nadat u de plannen en prijsraming goed- keurt kan het echte werk beginnen! uw tijd en comfort staan daarbij centraal en daarom staat Kerkstoel steeds garant voor een goede planning van de werken, waarbij alle werk- zaamheden elkaar snel opvolgen. samen met de projectleider, die instaat voor de volledige coördinatie van uw project, bepaalt u de start- datum van de werken alsook een realistische planning voor de uitvoering ervan.

Uw renovatie zonder zorgen

Wanneer u voor een totaalconcept bij Kerkstoel kiest dan kiest u voor een partner die u alle

beslommeringen uit handen neemt. Het uitbre- ken van tegels en vloeren, de plaatsing van nieuwe toestellen en nutsvoorzieningen zoals elektriciteit of gas, de bepleistering van muren, … u hoeft niets zelf te doen. Vanaf de plan- nen, over de afbraak en tot en met de opbouw van uw nieuwe interieur doet u beroep op een kwalitatief team dat werkt volgens de regels van goed vakmanschap en service. bovendien kan u er 100% op vertrouwen dat het vooraf vastgestelde budget niet overschreden wordt in de loop van het renovatieproces. Kortom, de totaalconcepten van Kerkstoel bouwmaterialen bieden de efficiëntste oplossing voor al uw (ver) bouwplannen.

Alle voordelen op een rijtje

  • Opvolging van A tot Z, van plan, over coördinatie tot oplevering
  • Alles onder één dak, van ruwbouw- tot afwerkingsmaterialen
  • Persoonlijke aanpak
  • Aantrekkelijke toonzaal

Hieronder vindt u de categorieën die onder het renovatieproces vallen.