Sanitair

Uitgebreide toonzaal

In onze veelzijdige toonzaal vindt U bij Kerkstoel Sanicenter zeker inspiratie en nieuwe ideeën voor uw badkamer.

Op één locatie en met een oppervlakte van meer dan 2000 m² treft u verschillende ideeën en levensechte opstellingen aan waarbij zowel vloeren en wandtegels als sanitair worden gepresenteerd onder één dak.

Zowel particulieren als professionele installateurs zijn van harte welkom bij Kerkstoel Sanicenter. Heeft u nog geen installateur gevonden? Geef dit dan door aan één van onze showroomverkopers en zijn helpen u meteen aan enkele nuttige adressen.

Wenst u een totaalconcept ? Reeds jaren de specialist in badkamerrenovaties

Bij Kerkstoel vindt u op één locatie zowel de sanitaire toestellen, vloeren en wandtegels, binnendeuren en zo veel meer….Vanuit het Kerkstoel Totaal Concept is Kerkstoel reeds jaren de specialist in badkamerrenovaties. Hierbij kunnen wij zelf de renovatie van uw badkamer uitvoeren van A tot Z.

De werkwijze is als volgt ;

 1. Uw schets
  • Maak eerst een schaaltekening van uw badkamer
 2. Sanitaire toestellen
  • Bepaal de sanitaire toestellen die u wenst te gaan plaatsen
 3. Prijsraming
  • Aan de hand van de door u gemaakte schets met afmetingen en de sanitaire toestellen die u wenst te plaatsen, wordt er voor u een prijsraming gemaakt van de uit te voeren werken
 4. Opmeting en bespreking orderbevestigingen
  • Na de goedkeuring van deze prijsraming komt Kerkstoel uw badkamer nauwkeurig opmeten. Hierbij worden de definitieve orderbevestigingen opgesteld met uitvoeringsplannen. U krijgt een afzonderlijke orderbevestiging voor de sanitaire toestellen, tegels en uit te voeren werken. Samen met u wordt de planning van de werken besproken.
 5. De renovatiewerken
  • Wij starten met de afbraakwerken door alle bestaande toestellen te verwijderen. Hierna worden de bestaande tegels en bepleistering weggekapt en wordt de vloer uitgebroken. Als deze klus geklaard is, kunnen we beginnen met de opbouw; de leidingen voor elektriciteit worden aangepast, de aan- en afvoerleidingen voor het sanitair worden vernieuwd. De muren worden opnieuw bepleisterd met waterwerende cementbepleistering en er wordt een nieuwe chappe gegoten. Bijkomend kunnen wij ook een nieuw verlaagd plafond voorzien met eventueel inbouwspots of nieuwe muren bijplaatsen, alles naar uw wens. Hierna worden de wand- en vloertegels geplaatst. Als laatste worden de sanitaire toestellen zoals bad en/of douche, toilet, lavabomeubel en eventuele accessoires geplaatst. De warmtevoorziening van uw badkamer is ook zeer belangrijk. Dit alles wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Op deze wijze wordt de renovatie van uw badkamer op een zo kort mogelijke tijd gerealiseerd en dit volgens de regels van goed vakmanschap !

Het resultaat van onze badkamerrenovatie is een optimale badkamer waar u graag in zult verblijven, want uw droom is onze passie !

Enkele foto’s

Wij respecteren uw budget!

Wordt uw badkamer een klassieke badkamer met rustige, zachte tinten en klassieke vormgeving of houdt U eerder van strakke lijnen en vormen gecombineerd met moderne kleuren en materialen? Onze binnenhuisarchitect(e) luistert naar U en staat U bij met advies.