Tegels & Vloeren

Kerkstoel Bouwmaterialen nv is dé partner voor bouwmaterialen van fundering tot schouw, dat vertelden we al. En dat mag u gerust letterlijk nemen, want ook alles wat u daartussen nodig hebt, kan u in onze toonzalen vinden.

Tegels in natuursteen, keramische tegels, marmeren muren en vloeren, parket en laminaat. U hebt de keuze uit alle materialen in alle stijlen

Esthetiek, duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid, slijtvastheid, de prijs, het comfort : er zijn zeer veel criteria waar je rekening mee moet houden als je op zoek bent naar een geschikte vloer.

Parket valt nog altijd zeer goed in de smaak. Het voelt warmer aan dan tegels, het is onderhoudsvriendelijker en gaat langer mee dan vasttapijt. Parket is niet goedkoop, maar vermits het zo lang meegaat, vormt het nog altijd een rendabele vloerbekleding.

Enkele foto’s

Laminaat wordt vaak in één adem genoemd met parket, maar eigenlijk vormen ze een imitatie van een echte parketvloer. Een goede laminaatvloer gaat een leven lang mee, maar anderzijds zijn er ook minderwaardige laminaatvloeren die op lange termijn niet zo’n goede investering blijken te zijn. Kerkstoel Bouwmaterialen NV werkt enkel met gerenommeerde merken.

Onze fabrikanten worden geselecteerd op basis van hun productkwaliteit en prijspositionering. Kerkstoel Bouwmaterialen nv garandeert u van een correcte prijs – kwaliteitverhouding en respecteert bovendien de aanbevolen verkoopsprijzen.

Wij plaatsen ook uw tegels! Voor meer informatie contacteer ons.

Volgende pijlers vormen het kader voor het Kerkstoel Totaal Concept:

Click edit button to change this text.