Terras & Tuinartikelen

Ook de buitenkant van de woning is veelzeggend en mag niet over het hoofd gezien worden. Een mooi aangelegde oprit, een gezellig terras, een pad langsheen verzorgde bloemperkjes, dragen allen bij tot de uitstraling van de woning.

U kunt in ons buitentoonpark kennis maken met diverse soorten verhardingen, zoals klinkers, tegels in natuursteen, keramische tegels, betonklinkers, gebakken klinkers, siergrind, e.d.m.

Bij de aanleg van uw terras met tegels is de plaatsing van de tegels zeer belangrijk. Laat u goed adviseren door ons verkoopsteam.Wij bieden niet alleen de betegeling aan maar ook alle componenten die nodig zijn voor de opbouw en de afwerking ervan.

Kerkstoel Bouwmaterialen nv werkt enkel met duurzame kwaliteitsproducten en biedt u indien gewenst een totaaloplossing voor de aanleg van uw oprit, terras, pad of trap.

Wenst u een totaalconcept ? Reeds jaren de specialist in terrasrenovaties

Bij Kerkstoel vindt u op één locatie alle verschillende soorten materialen voor de aanleg van uw terras. Vanuit het Kerkstoel Totaal Concept is Kerkstoel reeds jaren de specialist in terrasrenovaties. Hierbij kunnen wij zelf de renovatie van uw terras uitvoeren van A tot Z.

Hieronder vindt u enkele categorieën van Terras & Tuinartikelen terug.